Supa crema de conopida cu emmentaler

Supa crema de conopida cu emmentaler de la Delaco este o combinatie delicioasa si hranitoare pentru intreaga familie. Uite ce trebuie sa faci ca pregatesti delicioasa supa crema.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de conopida cu emmentaler

Ingrediente

  • · 1 conopida medie
  • · 1 cana Emmentaler Delaco razuit
  • · 1 usturoi intreg
  • · 1/2 linguri ulei de masline
  • · 1 lingura unt
  • · 1/4 telina
  • · 1 ceapa alba
  • · 1 morcov dat pe razatoare
  • · sare
  • piper
  • · cimbru
  • · 1 lingura faina
  • · 1/3 cana vin alb
  • · 1/2 cana apa
  • · 2 cani supa de legume
  • · 1 frunza dafin
  • · patrunjel
  • · bacon prajit

Mod de preparare

Supa crema de conopida cu emmentaler de la Delaco este o combinatie delicioasa si hranitoare pentru intreaga familie. Uite ce trebuie sa faci ca pregatesti delicioasa supa crema:

Intai taie conopida si spal-o, apoi pune bucatile intr-o tava cu ulei de masline, sare si piper. Taie capatul usturoiului, presara sare si piper si putin ulei si inveleste-l intr-o folie de aluminiu.

Pune usturoiul si conopida la cuptor, 15-20 minute (conopida), si 25-30 minute (usturoi).

Intre timp, topeste untul intr-o cratita si caleste ceapa, telina si morcovul 10 minute, condimenteaza si adauga faina. Adauga apoi vinul, pe care il lasi sa scada cateva minute si adaugi apa si supa de legume,  si frunza de dafin. Lasa totul la fiert pentru 10 minute.

Scoate conopida si usturoiul din cuptor,  adauga-le in cratita si mai fierbe 10 minute.

Adauga supa in blender alaturi de toata cantitatea de Emmentaler si paseaza pana devine cremoasa.


Serveste supa crema de conopida cu emmentaler Delaco cu crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca cu ciocolata si branza
1
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Ciorba de stevie cu oua intregi
2
Supe si ciorbe

Ciorba de stevie cu oua intregi

Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.

Ciorba de stevie cu oua intregi
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
3
Aperitive cu carne

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
Prajitura "polara"
4
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
5
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Parteneri
Strudel cu branza si visine
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce