O reteta rapida, usoara, hranitoare, ideala pentru serile reci de iarna
Legumele se spala, se curata, se taie bucati mai maricele si se pun la fiert mai putin conopida care se desface in buchetele si se adauga mai pe final. Conopida fierbe mai repede, in 10 minute e gata. Se pun si 2 foi de dafin, boabe de piper, iar la final 2-3 linguri de ulei.
Cand s-au fiert legumele, se pun in blender si se mixeaza pana se face o pasta. Se mai adauga din zeama lor in functie de cat de groasa se doreste a fi supa crema.
Se serveste calda, cu patrunjel proaspat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii