Este una din supele mele favorite, pe langa multe alte supem iar ca sa pregatesti o astfel de supa,nu ai nevoie de reteta, doar de ingrediente si dragoste pentru gatit iar servita calda,are un gust senzational!
Se pun ciupercile si restul legumelor curatate,spalate,taiate,intr-un vas cu apa si putina sare la fiert pentru 30min. Dupa ce au fiert bine,se paseaza in blender impreuna cu laptele sau smantana,dupa ce totul este foarte bine pasat,se rastoarna inapoi in oala,se potriveste de gust,iar dupa 1-2clocote se opreste focul
In acest timp,intr-o tigaie pusa pe foc fara ulei,se pun cateva felii taiate fin de ciuperci iar dupa ce s-au facut crocante se opreste focul
Se serveste supa in boluri cu feliile de ciuperci crocante deasupra si putin patrunjel!
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii