Supa crema de broccoli cu rodie si creveti

Supa crema de broccoli cu rodie si creveti este o reteta de supa crema cu totul deosebita, dar va asigur ca foarte buna si foarte sanatoasa!

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de broccoli cu rodie si creveti

Ingrediente

  • 400 g broccoli
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 30 g parmezan ras
  • 250 ml supa de pui
  • ulei aromat
  • 6 creveti proaspeti
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • seminte rodie
  • ghimbir
  • sare, piper

Mod de preparare

In uleiul incins se calesc ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si usturoiul.
Se adauga cartoful taiat cuburi, parmezanul si supa de pui.
Se adauga sare si piper dupa gust si se fierbe totul pentru 10 minute.
Se adauga broccoli si lasam sa fiarba timp de 10 minute.
Dupa ce au fiert toate legumele, mixam tot continutul in blender (sau cu blenderul vertical).
Preparam crevetii astfel: curatam crevetii,ii decorticam, scoatem vena neagra de pe spatele crevetului si ii spalam.
Incingem o tigaie si adaugam putin ulei aromat.
Curatam si zdrobim 2 catei de usturoi,radem ghimbirul proaspat si ii adaugam in uleiul incins,lasam pe foc cam 2 minute sa prinda aroma.
Adaugam crevetii si lasam sa se preajeasca pana cand devin rozalii.
Stropim cu zeama de lamaie, adaugam cateva seminte de rodie, asezonam cu sare si piper.
Intr-un bol punem supa crema de broccoli si decoram cu creveti si seminte de rodie.
Pofta buna!

Cu ajutorul functiilor Boil si Off/Keep Warm ale noului Philips Multicooker se poate prepara supa crema de
broccoli cu rodie si creveti
pastrandu-se calda pana in momentul servirii!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
4
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Pasca cu ciocolata si branza
5
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce