O supa adorata si de adulti si de copii
Se pun la fiert morcovul, ceapa, patrunjelul, cartoful in cei 2.5 l apa.
Cand sunt fierte, se pun si ciupercile curatate si taiate cuburi. Se mai lasa la fiert aprox 20 min si se potriveste de sare.
Cand s-au fiert toate legumele, se opreste din apa separat (cat considerati ca doriti consistenta supei) si se zdrobeste tot cu mixer-ul verical. Daca doriti mai lichid, mai puneti supa din cea oprita separat.
Se potriveste de gust cu cimbrul, piperul si sarea si se mai asaza pe foc pentru a amesteca smantana lichida.
Smantana se amesteca intotdeauna intr-un castron impreuna cu parte din supa, pentru a nu a avea un soc termic si a se "branzi". Astfel amestecata, se incorporeaza in restul supei din oala si se mai da un clocot.
Se serveste cu crutoane de paine prajita stropite cu ulei de masline si presarate cu parmezan.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii