Avgolemono este o supa greceasca cu ou si lamaie pentru care veti avea nevoie de supa de pui sau de legume, de orez, de morcov, telina, oua, coaja de portocala si suc de lamaie.
Avgolemono este o supa greceasca cu ou si lamaie pentru care veti avea nevoie de supa de pui sau de legume, de orez, de morcov, telina, oua, coaja de portocala si suc de lamaie. Se pune la fiert supa cu orezul si legumele taiate la robot sau pe razatoare. Se fierb 20 minute.
Separat,bate ouale cu telul intr-un bol. Scoate un polonic de supa si toarna-l peste ouale batute.Amesteca.
Adauga oul la supa si mai tine-l putin pe foc,dar SA NU FIARBA!
Adauga coaja si sucul de lamaie,sarea si piperul.
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii