O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa… o ciorbita ce-mi place tare mult!
Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare.
Am indepartat spuma care s-a format. Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete. Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici.
Cartofii i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece. Cand a fiert carnea pe jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate.
Le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns si am adaugat rosiile.
Am potrivit gustul de sare, am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte.
Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie. Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Foarte bună,te lingi pe degete nu alta!
Desert brownie cheesecakeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii