Legumele sa fie taiate potrivit de mari, doar sfecla rosie data prin razatoare. Intr-o craticioara punem ceapa la inmuiat intr-o lingurita de ulei. Ca
Legumele sa fie taiate potrivit de mari, doar sfecla rosie data prin razatoare. Intr-o craticioara punem ceapa la inmuiat intr-o lingurita de ulei. Cartofii ii taiem in patru. Cand ceapa a devenit usor transparenta, adaugam restul de legume completam cu apa clocotita, cat sa le acopere, mai bine de un deget acoperim cu un capac si lasam la foc mediu, sa fiarba. Intre timp facem perisoarele Punem orezul la fiert atat cat sa se faca pe jumatate. Cand orezul s-a racit, se amesteca intr-un bol, impreuna cu branza, galbenusurile, sare, piper si faina. Se da la rece 15 min sa se intrepatrunda ingredientele. Apoi punem la fiert o craticioara cu apa si cand au trecut cele 15 min si apa a inceput sa clocoteasca, dam focul la moderat si cu lingura punem perisoarele in apa, fara grija. Nu dureaza mult, cam 7 min, si perisoarele se ridica la suprafata, semn ca sunt gata. Se scot pe o farfurie Se pun peste ciorbitza de sfecla , in momentul servirii, ca sa fie mai apetisante privirii, si restul se tin acoperite cu folie la frigider, chiar si trei zile.
Ciorba se serveste calda.
Reteta Ciorbitza de sfecla rosie cu perisoare din branza a fost propusa de nico-vya Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Comentarii