Le-am tocat cat am putut de marunt si scaricica am pus-o separat la fiert putin cat sa iasa afumatura din ea si spuma s-o iau. Dupa ce a fiert putin
Le-am tocat cat am putut de marunt si scaricica am pus-o separat la fiert putin cat sa iasa afumatura din ea si spuma s-o iau.
Dupa ce a fiert putin carnita am luat spuma si am varsat apa si am puso peste ciorba care incepuse sa fiarba.
Am lasat sa fiarba toate in jur de o ora si un pic, pana s-au fiert legumele, apoi am batut un ou si cu smantana si am mai lasat sa dea un clocot, apoi am pus si leusteanul.
Am pus putina sare de lamaie neavand bors ca s-o acresc.
Am pus in farfurie o portie si am mancat cu ardei iute.
Pofta buna!
Reteta Ciorbita de legume cu costita si smantana a fost propusa de Cosmina_Liana pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorbe gasiti aici:
Ciorba greceasca de pui,
Ciorba radauteana,
Ciorba ardeleneasca
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Comentarii