Punem la fiert in apa rece carnea taiata cubulete. Curatam legumele si le razuim. Punem rosiile in apa fierbinte ca sa le putem curata usor si le feli
Punem la fiert in apa rece carnea taiata cubulete. Curatam legumele si le razuim. Punem rosiile in apa fierbinte ca sa le putem curata usor si le feliem.
Cand supa fierbe, indepartam spuma care s-a format deasupra si adaugam legumele razuite, rosiile, sarea, piperul si fierbem mai departe.
Oparim foile de varza si le adaugam la supa.
Ingrosam supa cu orez fiert si condimentam cu marar si frunze de patrunjel taiate marunt.
Se poate condimenta si cu frunze de leustean.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete mancaruri:
Pilaf de pui
Supa de pui cu galuste
Salata de piept de pui cu paste
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii