Ciorba taraneasca de rata

Ciorba taraneasca de rata este o ciorba delicioasa, cu o savoare aparte. Ciorba cu carne de rata are foarte multe legume, este foarte buna!

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba taraneasca de rata

Ingrediente

  • 1 rata
  • -700 ml bors
  • - 3
  • 5 l apa
  • -150 gr mazare
  • -15 gr fasole verde
  • -2-3 morcovi
  • -2 ardei grasi
  • -1 ceapa
  • -1 radacina patrunjel
  • -1 radacina pastarnac
  • -1 telina mica
  • -1 cutie rosii
  • -3-4 linguri verdeata(patrunjel
  • leustean)
  • -sare

Mod de preparare

Carnea se potioneaza si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este necesar. Intre timp pregatim legumele. Se taie morcovul, ardeiul gras,ceapa patrunjelul, pastarnacul si radacina de telina cubulete mici. Unii prefera ca sa caleasca legumele intr-o tigaie cu putin ulei, insa eu evit aceasta metoda , o prefer pe cea light: atunci cand carnea este aproape gata adaug toate legumele in afara de rosii , si condimentez.
Separat se fierbe borsul cu putin cimbru si sare.(cantitatea de bors e in funtie de gustul fiecaruia)
Se lasa sa fiarba legumele iar aproape de final se adauga rosiile din conserva toacate, se lasa sa dea cateva clocote dupa care se pune borsul si se ia de pe foc. Se adauga patrunjel si leustean.

Tehnologia cu incalzire 3D caldura functioneaza uniform si nu este nevoie sa amesteci iar cu cele 12 programe de gstire pot sa satisfac toate poftele familiei mele.


Ciorba de rata se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
1
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
2
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
3
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
4
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
5
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia