Ciorba taraneasca de rata este o ciorba delicioasa, cu o savoare aparte. Ciorba cu carne de rata are foarte multe legume, este foarte buna!
Carnea se potioneaza si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este necesar. Intre timp pregatim legumele. Se taie morcovul, ardeiul gras,ceapa patrunjelul, pastarnacul si radacina de telina cubulete mici. Unii prefera ca sa caleasca legumele intr-o tigaie cu putin ulei, insa eu evit aceasta metoda , o prefer pe cea light: atunci cand carnea este aproape gata adaug toate legumele in afara de rosii , si condimentez.
Separat se fierbe borsul cu putin cimbru si sare.(cantitatea de bors e in funtie de gustul fiecaruia)
Se lasa sa fiarba legumele iar aproape de final se adauga rosiile din conserva toacate, se lasa sa dea cateva clocote dupa care se pune borsul si se ia de pe foc. Se adauga patrunjel si leustean.
Tehnologia cu incalzire 3D caldura functioneaza uniform si nu este nevoie sa amesteci iar cu cele 12 programe de gstire pot sa satisfac toate poftele familiei mele.
Ciorba de rata se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii