Pentru ciorba taraneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie triunghiuri.
Pentru ciorba taraneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie triunghiuri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Leusteanul, patrunjelul se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa.
Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, pastarnac, patrunjel radacina, ceapa si se fierb impreuna. Se continua fierberea, laolalta cu cartofii si ardeiul gras. Se adauga pasta de tomate, rosii, bors, leustean, sare si se mai fierb 5 minute.
Ciorba taraneasca cu carne de porc se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii