Ciorba de legume este o mancare plina de vitamine atat de necesare organismului. Contine morcovi, patrunjel, ardei, conopida, fasole verde si ceapa.
Ciorba simpla cu legume se prepara astfel: se spala si se curate legumele, apoi se taie cubulete. Se calesc in putin ulei, apoi se adauga intr-o oala cu 4 l de apa care fierbe. Se adauga conopida desfacuta in buchetele, delikat legume si se lasa la fiert totul, la foc mic. Spre final, se adauga fideaua si se mai lasa 5 minute sa dea in clocot, apoi se condimenteaza, se presara cu verdeata si delikat bors.
Poate fi servita atat calda, cat si rece.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Supa de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii