Se taie carnea in bucatele si se pune la fiert cu 1 ½ l apa cu sare. Se ia spuma si se adauga zarzavatul de supa intreg. Cind carnea este fiarta, se
Se taie carnea in bucatele si se pune la fiert cu 1 ½ l apa cu sare. Se ia spuma si se adauga zarzavatul de supa intreg. Cind carnea este fiarta, se scoate zarzavatul si se adauga orezul spalat. Dupa ce a fiert orezul, se drege ciorba cu ou batut si zeama de lamiie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaReteta romaneasca
Desert mere umplute cu fulgi de ovaz
Comentarii