Se pune la fiert intr-o oala mai mare aproximativ 3-4 litri de apa, iar cind incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma ca
Se pune la fiert intr-o oala mai mare aproximativ 3-4 litri de apa, iar cind incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma care se formeaza. Se lasa sa fiarba bine si, cind e pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat marunt. Cind s-a inmuiat zarzavatul, iar carnea este fiarta, se adauga zeama de varza acra, dupa gustul fiecaruia. Daca este nevoie, se mai pune putina sare. Dupa ce s-a racit putin ciorba, se drege cu un ou batut bine.
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaO prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o prajitura cu iz de sarbatoare si dor de copilarie.
Prajitura LămâiţaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiPentru piftie de porc cu usturoi se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc. Picioarele se taie in doua...
Piftie de porc cu usturoi
Comentarii