Calim intai putin zarzavatul Adaugam si varza taiata, mie imi place mult varza asta, atat ca aspect cat si ca miros in zeama. Dupa ce calim nitel si v
Calim intai putin zarzavatul
Adaugam si varza taiata, mie imi place mult varza asta, atat ca aspect cat si ca miros in zeama.
Dupa ce calim nitel si varza punem deasupra rasoalele, apa si da-i si fierbe.
Cand e gata varza, este inca de o consistenta buna, desi ciolanul s-a topit aproape.
Cand toate sunt la loc punem zama de varza, hreanul (cam doua linguri) patrunjel si spre final de tot batem si un ou.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de varza creata cu rasol si hrean a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorbe gasiti aici:
Ciorba de varza de bruxelles,
Bors de miel,
Ciorba de legume cu ciolan
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaO prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o prajitura cu iz de sarbatoare si dor de copilarie.
Prajitura LămâiţaPentru piftie de porc cu usturoi se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc. Picioarele se taie in doua...
Piftie de porc cu usturoiLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanat
Comentarii