Morcovul, patrunjelul si ceapa curatate si spalate se taie marunt si se prajesc usor in ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 15-20 minute si apoi
Morcovul, patrunjelul si ceapa curatate si spalate se taie marunt si se prajesc usor in ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 15-20 minute si apoi se adauga varza taiata fin. Dupa ce da citeva clocote se adauga pasta de rosii, sarea necesara si se lasa la fiert pina este gata varza.
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Comentarii