Spanacul se fierbe, se scurge bine si se toaca. Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu rosiile intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga spanacul si
Spanacul se fierbe, se scurge bine si se toaca. Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu rosiile intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga spanacul si o lingura de bulion. Intre timp laptele batut se pune pe foc si cand incepe sa se incalzeasca se adauga lingura de faina, se amesteca cu telul si se bate si oul. Se lasa pe foc si cand este aproape fierbinte se adauga spanacul putin calit, se amesteca si se da putin in fiert. Se adauga sare, marar, patrunjel dupa gust.
In functie de sezon, spanacul se poate inlocui cu urzici, loboda, dovlecei cubulete, fasole verde.
Se poate servi calda, dar rece este extraordinara!!!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii