Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert. Se prajesc cateva bucatele de slanina. Se pune slanina in ciorba si se face o omleta
Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert.
Se prajesc cateva bucatele de slanina.
Se pune slanina in ciorba si se face o omleta care se taie in bucatele cat mai mici.si se adauga peste salata.
Se pregateste compozitia pentru dres: un galbenus de ou, 2 linguri de faina, iaurtul si smantana se amesteca bine.
Din ciorba care fierbe se ia cate putin si se toarna peste amestec, apoi se toarna amestecul peste ciorba si se mai lasa sa dea un clocot.
Se pregateste usturoiul si mararul.
Se ia ciorba de pe foc si se adauga usturoiul si mararul.
Reteta Ciorba de salata ca la Brasov a fost propusa de Elena Brasov
Alte retete cu legume: Supa de porumb; Ciorbica de pastai
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Comentarii