Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert. Se prajesc cateva bucatele de slanina. Se pune slanina in ciorba si se face o omleta
Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert.
Se prajesc cateva bucatele de slanina.
Se pune slanina in ciorba si se face o omleta care se taie in bucatele cat mai mici.si se adauga peste salata.
Se pregateste compozitia pentru dres: un galbenus de ou, 2 linguri de faina, iaurtul si smantana se amesteca bine.
Din ciorba care fierbe se ia cate putin si se toarna peste amestec, apoi se toarna amestecul peste ciorba si se mai lasa sa dea un clocot.
Se pregateste usturoiul si mararul.
Se ia ciorba de pe foc si se adauga usturoiul si mararul.
Reteta Ciorba de salata ca la Brasov a fost propusa de Elena Brasov
Alte retete cu legume: Supa de porumb; Ciorbica de pastai
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii