Ciorba de pui cu ciuperci

Ciorba de pui cu ciuperci este delicioasa si foarte simplu de preparat. Aveti nevoie de 2 cutii de ciuperci si o bucata de piept de pui.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de pui cu ciuperci

Ingrediente

  • 2 cepe mari uscate
  • o legatura de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 2 morocovi
  • o telina mica
  • 2 cutii de ciuperci
  • 1 piept mare de pui
  • concentrat de legume
  • piper
  • verdeata
  • bors
  • rosii 4
  • bulion 2 linguri
  • ulei 2 linguri.

Mod de preparare

Ciorba de pui cu ciuperci este delicioasa si foarte simplu de preparat. Se ia pieptul de pui se spala bine. Se taie in bucatele se pune la fiert in apa calda se ia spuma. Intre timp se curata cepele se taie marunt si ardeiul gras la fel se curata de simburi se spala se taie marunt. Morcovii telina le-am curatat le-am spalat le-am dat pe razatoare. Am pus legumele intr-o oala curata am pus 2 linguri de ulei am calit legumele putin am pus apa cu concentrat de legume. Am lasat sa fiarba. Intre timp am luat spuma de la bucatile de pui. Dupa 20 de minute am pus bucatile de pui in ciorba. Am spalat rosile le-am taiat cubulete le-am pus deoparte. Ciupercile le-am spalat le-am scurs de apa din conserva le-am taiat marunt le-am pus in ciorba.

La final dupa ce au fiert toate am pus rosile bulionul;piperul;verdeata taiata marunt si borsul 3 lingurite. A iesit o ciorba delicioasa usoara de vara cu toate legumele. Am folosit o oala de 4 litri


Ciorba de pui cu ciuperci se serveste calda cu paine.
Mi-ar trebui o oala de 4 sau 5 litri de la Kitchen Shop.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Snitel de curcan

Snitel de curcan

Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...

Snitel de curcan
Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...

Ciorba ardeleneasca
Cele mai apreciate rețete
Dulceata de gutui
1
Dulceata

Dulceata de gutui

Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...

Dulceata de gutui
Salam de biscuiţi reţetă
2
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...

Salam de biscuiţi reţetă
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
3
Dulciuri

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)

Un desert rapid si delicios, care merita incercat.

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
Placinta cu mere
4
Prajituri

Placinta cu mere

Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...

Placinta cu mere
Salata cu oua si pui
5
Salate din carne de pasare

Salata cu oua si pui

Salata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.

Salata cu oua si pui
Parteneri
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Gustos.RO

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Trubochki - Cornulete Rusesti
ReteteCulinare.RO

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia