Se pune ceapa la fiert cu apa rece. Dupa ce da in clocot, se adauga zarzavatul taiat subtire, putin orez si o parte din verdeata. Se lasa pina ce zarz
Se pune ceapa la fiert cu apa rece. Dupa ce da in clocot, se adauga zarzavatul taiat subtire, putin orez si o parte din verdeata. Se lasa pina ce zarzavatul fierbe pe jumatate si se adauga puiul taiat bucati si o parte din rosii (bulion). Spre sfirsit se adauga restul de rosii (bulion) si verdeata tocata marunt. Se poate acri cu zeama de lamiie. Se drege cu ou si cu smintina. Cu cit are mai multa smintina si mai multe oua, cu atit ciorba este mai gustoasa.
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Comentarii