Ciorba de perisoare cu orez este foarte gustoasa. Pentru pregatirea perisoarelor puteti folosi orice fel de carne.
Ciorba de perisoare cu orez este foarte gustoasa. Pentru pregatirea perisoarelor puteti folosi orice fel de carne. Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.
Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa. Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.
Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez. Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.
Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.
Se adauga bors, leustean si patrunjel verde.
Ciorba de perisoare se serveste calda, cu smantana si ardei iute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii