Ciorba de perisoare cu dovlecel este o reteta de ciorba acrisoara si consistenta, in zilele calzi de vara poate reprezenta o masa intreaga.
Perisoarele: Se pun toate ingredientele intr-un castron. Se amesteca. Se fac perisoarele.
Ceapa se toaca marunt , morcovul se razuieste si se calesc in cele 2 linguri de ulei. Se adauga apa , sare , piper si se lasa sa fiarba. Se taie dovlecelul cubuletze. Se adauga la supa. Se taie si rosia cubulete si se adauga si ea la supa. Se lasa sa fiarba si apoi se adauga periosoarele.
Se fierbe la foc moale ca sa nu se sparge perishoarele. Se acreste cu bors. Se serveste cu patrunjel tocat.
Se serveste calda.
Pofta buna! Reteta Ciorba de perisoare cu dovlecel a fost propusa de simonaro29 pe forum culinar.ro
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Comentarii