Ciorba de perisoare acrita cu bors este minunata. O ciorba consistenta potrivita pentru masa de pranz.
Se toaca sau se dau prin razatoare legumele (morcovul, pastarnacul, telina, ardeiul si ½ ceapa) si se pun la fiert in oala cu apa pentru ciorba. Intre timp amestecam carnea tocatacu orezul, mararul, ½ ceapa tocata, oul, sarea si piperul. Dupa ce au fiert legumele se taie cubulete cartofii si se formeaza perisoarele si se adauga bulionul.
Dupa ce au fiert perisoarele si cartofii se pune borsul incalzit in prealabil si sarea dupa gust.
Cu ajutorul aparatului Philips Multicooker putem prepara ciorba cu programul de fierbere, iar funcţia "KEEP WARM" ne pastreaza mancarea calda in continuare.
Serviti ciorba de perisoare cu bors calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii