Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba de pasare sunt necesate urmatoarele ingrediente:carne de pasare, ceapa, morcovi, patrunjel, orez, faina, smantana, verdeata, usturoi, oua, lamaie.
Carnea se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Se inlatura spuma dormata in timpul fieberii. Se adauga ceapa tocata marunt, zarzavatul taiat si orezul spalat si curatat. Atunci cand zarzavatul si carnea sunt fierte, se indeparteaza vasu de pe foc.
Galbenusurile se amesteca cu faina, mujdeiul, zeama de lamaie, smantana. Se subtiaza compozitia cu zeama din ciorba. Se adauga compozitia in ciorba.
Se pune ciorba din nou pe foc, lasand-o sa dea cateva clocote.
Se serveste cu verdeata tocata marunt si eventual smantana.
Alte retete recomandate:
Ciorba de miel
Ciorba de salata
Ciorba radauteana
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii