Ciorba de macrou este delicioasa si foarte satioasa. Pentru aceasta reteta de ciorba de peste am folosit 3 bucati de macrou.
Ciorba de macrou este delicioasa si foarte satioasa. Pentru aceasta reteta de ciorba de peste se curata bine pestele si se taie bucati,iar legumele dupa ce s-au curatat se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga morcovul. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga ardeii, cartoful si tulpina de telina.
Tot acum se poate adauga si pasta de tomate, apoi adaugam apa. Dupa ce s-au fiert legumele se adauga bucatile de peste.
Se fierbe numai putin. Apoi se adauga orezul si rosiile si se mai tine putin pe foc. La sfarstit se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt. Ciorba de macrou se acreste dupa gust cu zeama de lamaie sau bors.
Ciorba de macrou se serveste calda, eventual cu smantana si cu paine proaspata de casa.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii