Se taie in bucatele puiul sau carnea de vitel (miel), se sareaza si se pune intr-o cratita cu o lingura untura sau unt, fierbinte acoperind cratita as
Se taie in bucatele puiul sau carnea de vitel (miel), se sareaza si se pune intr-o cratita cu o lingura untura sau unt, fierbinte acoperind cratita astfel incit carnea sa se prajeasca inabusit, amestecind din cind in cind , sa nu se arda. Cind carnea este rumena se pun 2 litri apa, patrunjelul verde tocat si coaja rasa de la ½ lamiie si lasam sa fiarba. Cit timp acestea fierb facem un rintas dintr-o lingura untura sau unt si 2 linguri faina, iar cind s-a rumenit bine, se pune putina zeama peste el, amestecind sa nu se formeze cocoloase, turnindu-se in cratita cu carne lasind sa mai fiarba putin. Acrim ciorba cu zeama de lamiiecit este necesar si servim.
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Comentarii