Ciorba de fasole verde

Pentru aceasta ciorba aveti nevoie de fasole verde, costita afumata, ceapa, morcovi, ardei gras, telina, cartofi, verdeata si bors.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr fasole verde
  • 150 gr costita afumata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 100 gr telina
  • 2 cartofi
  • 100 gr pulpa de rosii
  • telina
  • patrunjel
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Costita se taie cubulete, apoi se pune la rumenit. Se lasa deoparte, iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga morcovii, telina si ardeiul, taiate cubulete. Se adauga 300 ml apa si se fierb legumele pana se inmoaie. Se adauga fasolea, cartofii taiati cubulete, pulpa de rosii, frunzele de telina si patrunjelul verde. Se condimenteaza totul si se acopera cu 2 l de apa calda. Se lasa la fiert 15 minute, pe foc mic. Se acreste cu borsul fiert separat.


Se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc