Ciolanul se curata, se desprinde de pe os si se taie in bucati. La fel se taie si carnea afumata. Se topeste untura si se caleste in ea usturoiul zdro
Ciolanul se curata, se desprinde de pe os si se taie in bucati. La fel se taie si carnea afumata. Se topeste untura si se caleste in ea usturoiul zdrobit; i se adauga ciolanul si, ceva mai tarziu, carnea afumata. Amestecand continuu, se condimenteaza cu boia, piper, frunze de dafin, pasta de ardei. Se pune apa incat sa acopere bine totul. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se pune fasolea tinuta de cu seara in apa ca sa se inmoaie bine. Cand bobul de fasole este crapat pe jumatate, se adauga varza tocata fin si imbogatim totul cu niste taitei.
Inainte de servire, din smantana, faina, lapte se face o pasta care se toarna usor in ciorba. Dat fiind ca afumatura este sarata, se va adauga sare doar inainte de servire, daca este necesar.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba vacuta
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii