Ciorba de dovlecei cu legume este delicioasa si consistenta. Este o ciorba pe care o poti pregati foarte usor, asa ca nu mai astepta.
Dovleceii ,curatati de coaja,se taie cubulete.
Ceapa si morcovii se curata de coaja si se taie marunt. Rosiilor si ardeiului li se elimina cotorul,apoi se taie cubulete.
Intr-o oala punem apa la fiert cu uleiul,adaugam ceapa si morcovii,apoi dupa 15 minute de fierbere adaugam ardeiul gras,dovleceii si orezul spalat.
Cand au fiert legumele,adaugam rosiile si lasam sa fiarba 10 minute,apoi adaugam zeama de lamaie si dam gust cu sare.
Lasam sa dea in cateva clocote,apoi oprim focul si presaram leustean verde taiat fin.
Ciorba de dovlecei cu legume se poate servi calda ,cat si rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii