Carne se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata si calita in ulei. Se adauga orez, albusurile, patrunjelul tocat fin si se omogenizea
Carne se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata si calita in ulei. Se adauga orez, albusurile, patrunjelul tocat fin si se omogenizeaza compozitia. Dovleceii se curata de coaja si seminte si se umplu cu amestecul de carne. Se pun apoi la fiert intr-un vas. Se completeaza cu zeama de carne. Restul de zeama se pune in alt vas la fiert cu zarzavatul curatat si restul de orez. Se toarna zeama de pe dovlecei peste zarzavat, se drege cu galbenusurile amestecate cu smantana si zeama de lamaie si se presara deasupra marar tocat fin.
Dovleceii se servesc pusi in farfurie si acoperiti cu ciorba. Se presara deasupra marar tocat fin.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii