Ciorba de conopida de post

Ciorba de conopida este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se ia o oala si se pun 2 linguri de ulei. Cepele si telina si pastirnacul si gogosarul se curata de cotor.

Complexitate
redusa
Ciorba de conopida de post

Ingrediente

  • 2 cepe ;2 morcovi; o telina mare; 1 pastirnac; 1 gogosar mare; 2 rosii; 450 de gr. de conopida la punga; orez 1 cescuta; 2 linguri ulei;oregano;cimbru;busuioc;piper;marar;bulion 2 linguri;condimente de legume 2 linguri; o punga de soia cuburi

Mod de preparare

Ciorba de conopida este o mancare de post sanatoasa si delicioasa.

-se ia o oala
-pun 2 linguri de ulei
-curat cepele si telina si pastirnacul si gogosarul se curata de cotor si seminte le pun intr-un castron mare
-spal regumele cu apa rece
ceapa o tai marunt o pun in oala
-morcovi se dau pe razatoarea mica
-si pastirnacul tot pe razatoarea mica se pune in oala
-gogosarul l-am taiat cubulete mici se pune peste celelalte legume
-telina am taiat-o pe sferturi am dat-o pe razatoarea mica
am calit putin legumele la foc mic am amestecat in ele cu o lingura de lemn sa nu se arda
am pus apa calda
intre timp am curatat orezul l-am spalat bine pina se face apa limpede
- intr-o oala mai mica am pus condiment de legume cind incepe apa sa fiarba punem cuburile de soia fierb cam 10- 15 minute
se pun intr-un castron
cind sint aproape fierte legumele punem conopida scoasa din punga fierbe cam 20 de minute punem orezul se amesteca cu o lingura punem busuioc cimbru oregano;piper chimen si condimente de legume am pus cuburile de soia la final si 2 linguri de bulion;se taie marar proaspat


Ciorba de conopida de post se serveste calda cu piine proaspata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Prajitura "polara"
1
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
2
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Ghiveci calugaresc de vinete
3
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
4
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
5
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Parteneri
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express
Bucataras.RO

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express

Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...

Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot Express
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce