Ciorba de ciuperci este o ciorba buna pentru perioadele de post din an, fiind foarte satioasa si plina de vitamine si nutrienti.
Preparare:
Se calesc in putin ulei morcovul ras pe razatoarea mare, ceapa taiata pestisori, radacina de pastarnac si de telina rase mai mare si ardeiul gras pana se auresc. Eu nu le las decat citeva minute in ulei apoi picur apa cate putina ca sa se inabuseasca.
Cand s-a inmuiat se adauga rosiile si vegeta, ciupercile si se lasa la imprietenit cu celelalte legume. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic.
In timpul acesta se piseaza usturoiul, se toaca putin patrunjel, se cauta piperul si sarea ca sa fie la indemana dupa ce e fiarta ciorbita.
Se adauga usturoiul, sarea si piperul, se mai lasa sa dea citeva clocote.
Ciorba de ciuperci se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.
Reteta de ciorba de ciuperci a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Patrick968.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii