Se curata si se taie ca taiteii sfecla, apoi se pune la foc intr-o oala cu apa impreuna cu morcovul si ceapa taiata marunt. Cind sfecla e aproape fiar
Se curata si se taie ca taiteii sfecla, apoi se pune la foc intr-o oala cu apa impreuna cu morcovul si ceapa taiata marunt. Cind sfecla e aproape fiarta, se adauga cartofii curatati si taiati subtiri, se adauga sare dupa gust. Cind zarzavatul incepe sa se moaie se pune borsul fiert separat si strecurat. Se lasa sa mai dea citeva clocote. Pentru ca ciorba sa aiba o culoare frumoasa rosie, se pun deoparte intr-o cratita citeva felii de sfecla rosie, cu putina apa fierbinte si se lasa sa dea numai vreo doua clocote, pina ce iese culoarea din sfecla. Nu se tine prea mult caci sfecla se decoloreaza repede. Cind ciorba este gata, se scurge aceasta zeama in oala. Se pune apoi verdeata taiata marunt, lasind ciorba sa mai dea 2-3 clocote.
Se serveste cioba dreasa cu smintina si ou batut
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii