Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa sarata. Se pun rosiile taiate marunt, ardeiul si se lasa sa fiarba pina se inmoaie, apoi se pune
Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa sarata. Se pun rosiile taiate marunt, ardeiul si se lasa sa fiarba pina se inmoaie, apoi se pune leusteanul tocat, se drege cu iaurt.
Se serveste cu zeama de lamiie
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii