Se pune burta la fiert cu o ceapa mai mare sau 2 mici impreuna cu morcovul si ardeiul gras in apa mai multa. Dupa ce a fiert burta, se scot toate legu
Se pune burta la fiert cu o ceapa mai mare sau 2 mici impreuna cu morcovul si ardeiul gras in apa mai multa. Dupa ce a fiert burta, se scot toate legumele si se arunca iar burta se scoate si se taie fidelute apoi se strecoara supa ramasa prin sita sa ramana limpede. Separat se bat ouale cu smantana si cu o lingura de faina. Odata repusa zeama si burta pe foc se rastoarna compozitia de oua putin cate putin in tot acest timp trebuie amestecat intr-una. Separat se da prin razatoare un morcov care apoi se arde in ulei iar uleiul strecurat se toarna deasupra ciorbei care ii da un aspect deosebit. Se face separat mujdeiul de usturoi cu otet.
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Comentarii