Intr-o oala sub presiune se pun la fiert burta, oasele de vaca, morcovii curatati si ceapa curatata cam in 5-6 litri de apa si o lingura de sare. Se
Intr-o oala sub presiune se pun la fiert burta, oasele de vaca, morcovii curatati si ceapa curatata cam in 5-6 litri de apa si o lingura de sare. Se lasa sa fiarba 1-5 ore. In acest timp, se separa galbenusurile de la 4 oua si se amesteca impreuna cu smintina, batindu-se bine. Se striveste usturoiul ca la mujdei.
Se scoate burta si se taie suvite de aproximativ 5 cm lungime si 1 cm latime. Se scot oasele si se faramiteaza carnea de pe ele. Morcovii, fie se paseaza ca la sote, fie se taie felii. Ceapa se arunca. Se reintroduc in supa deja facuta burta taiata felii, carnea faramitata, feliile de morcovi, mujdeiul si smintina batuta cu oua (aceasta se toarna incet si se amesteca mereu, sa nu se formeze "zdrente" ). Se adauga zeama de lamaie sau otet dupa gust.
Se serveste fierbinte, cu ardei iuti
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii