Se curata burta si se pune la fiert cu apa fierbinte si o ceapa crestata. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic. Burta fierbe foarte greu, chiar si se p
Se curata burta si se pune la fiert cu apa fierbinte si o ceapa crestata. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic. Burta fierbe foarte greu, chiar si se poate lasa chiar si sase ore. Cind este gata, se strecoara zeama si se fierbe in ea zarzavatul de supa, o ceapa, verdeata si sare. Din bucatile fierte de burta se taie suvite lungi si late de un deget. Se pun in zeama strecurata si se lasa sa mai dea un clocot. La sfirsit se drege cu ou si otet dupa gust.
Se serveste cu patrunjel tocat
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii