Se spala carnea si se opareste in apa clocotita. Se limpezeste bine in apa rece si se taie in bucati potrivit de mari, dupa care se aseaza impreuna cu
Se spala carnea si se opareste in apa clocotita. Se limpezeste bine in apa rece si se taie in bucati potrivit de mari, dupa care se aseaza impreuna cu apa intr-o oala, la foc potrivit. Cind incepe sa clocoteasca, se elimina spuma, apoi se lasa sa fiarba in continuare in oala acoperita. Cind zeama este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat subtire ca fideaua. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile sau bulionul dizolvat in putina supa si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute. Intr-un vas, se fierbe 1/2 l zeama de varza; cind clocoteste, se ridica spuma, apoi se toarna in oala. Se lasa sa fiarba impreuna 10-15 minute si se trage oala de pe foc.
Se drege ciorba cu galbenus si se presara pe deasupra cu patrunjel si marar verde tocate marunt
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaO prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o prajitura cu iz de sarbatoare si dor de copilarie.
Prajitura LămâiţaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiPentru piftie de porc cu usturoi se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc. Picioarele se taie in doua...
Piftie de porc cu usturoi
Comentarii