Punem oasele la fiert in cca 5 l apa cu 1 lingura de sare si se lasa sa fiarba la foc mic se ia spuma deasupra. In timpul in care oasele fierb se cale
Punem oasele la fiert in cca 5 l apa cu 1 lingura de sare si se lasa sa fiarba la foc mic se ia spuma deasupra. In timpul in care oasele fierb se caleste cele 400 gr. de amestec de legume pe 2 linguri rama, iar varza creata se taie fidea subtire.
Cand carnea de pe oase a fiert, se strecoara supa, se ia carnea ce vine de pe oase (ce nu se lasa asa pe os ) si se pune la fiert in alt vas. Acum se adauga legumele calite si telina rasa cu care se lasa sa dea cateva clocote si apoi se pune si varza creata taiata.
Cand varza este fiarta se pune 4 linguri de verdeata ptr ciorbe (eu prepar in casa acest amestec ptr. iarna. Se taiem frunze de leustean, telina, patrunjel, se pune rosii macinate si sare , se pun in borcane) si se lasa sa mai dea cateva clocote, apoi se potriveste de sare daca mai e nevoie. Se poate pune si o jumate de ardei iute daca va place ciorba mai picanta .
La sfarsit adaug bors magic cate 1 lingura mare la 2 litri de ciorba. Se poate adauga si mai mult bors daca va place mai acra.
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Comentarii