Ciorba cu fasole boabe este o ciorba de legume gustoasa. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca 12 ore.
Ciorba cu fasole boabe este o ciorba de legume gustoasa. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca 12 ore. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. telina se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul si leusteanul se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie felii. Fasolea se fierbe in apa. Dupa 10 minute de fierbere, apa se indeparteaza si se inlocuieste cu alta apa fiarta; se continua fierberea. Cand fasolea este fiarta pe jumatate se adauga morcovi, telina, ceapa, ulei si cimbru. Cand ciorba este fiarta se pun rosii, otet, usturoi, sare si se mai fierbe 5 minute. Se adauga leusteanul verde.
Ciorba cu fasole boabe se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii