Ciorba cu ciuperci este o mancare satioasa si gustoasa. Pe langa ciuperci, mai contine ulei, ceapa, morcov, ardei, telina, pulpa de rosii si condimente.
Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste in ulei incins. Se adauga 2 linguri de apa, apoi morcovul, telina, ardeiul si jumatate din ciuperci, toate taiate marunt. Se calesc bine legumele, apoi se adauga restul de ciuperci feliate si se acopera totul cu apa. Se adauga condimentele, dupa gust si se lasa la fiert totul, acoperit cu un capac 20 de minute. Se adauga pulpa de rosii si se mai fierbe 10 minute. Borsul se fierbe separat, se spumeaza si se acreste cu el, dupa gust, ciorba. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt si se ia de pe foc.
Se serveste garnisita cu felii de ardei verde si dreasa cu smantana.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii