Pentru ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala in 2-3 ape si se fierbe. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, ceapa, cuburile MAGGI si se fierb impreuna. Se adauga orez, tarhon si o compozitie formata din galbenusuri si smantana. Dupa 5-10 minute de fierbere se adauga sare si otet.
Ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii