Aceasta reteta de ciorba ardeleneasca cu carne o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne. Pentru aceasta ciorba aveti nevoie de carne de porc, morcovi, patrunjel, ulei, cartofi, ardei, rosii si orez.
Se rad 2 morcovi si o radacina de patrunjel marunt, iar morcovul ramas si radacina de patrunjel se taie rondele. Se pun 2 linguri de ulei intr-o oala si se lasa la incins. Se adauga la calit morcovii si patrunjelul, apoi se adauga apa si cand incep sa fiarba se adauga carnea taiata cubulete. Spre sfarsitul fierberii se adauga cartofii taiati cubulete si 2 linguri de concentrat de legume. Se taie 2 ardei marunt si se adauga in oala de ciorba. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se fierb separat buchetelele de conopida, apoi se adauga in oala de ciorba. Se adauga orezul si cand toate ingredientele au fiert se pune o lingurita de sare de lamaie si smantana batute cu cele 2 galbenusuri.
Ciorba se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Ciorba de miel
Supa de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii