CIorba Aita

Se pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce se ia spuma de cateva ori se pune si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine imp

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 morcovii potriviti
  • 2 radacinii patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 pieptii de puii
  • 1 cutie smantana
  • 6 oua
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • verdeata
  • 3l apa

Mod de preparare

Se pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce se ia spuma de cateva ori se pune si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine impreuna cu carnea se scoate din supa si zarzavatul care se taie sau se da pe razatoarea mare si carnea se taie fisiute.

Supa care o avem se strecura si se pune la foc cu toate ingredientele, se lasa sa fiarba putin, se potriveste de sare, vegeta dupa gust si se lasa sa dea un clocot.

Dupa ce ne-am asigurat ca este fiarta si buna de sarata se stinge aragazul.

Acum intr-un castronel se bate cele 6 oua cu 2 linguri de otet si dupa ce a respirat putin ciorba se pune ouale si mestecam.
Inainte de a servi ciorba se face usturoiul pisat bine peste care se pune smantana si se aseaza pe masa si fiecare isi va pune cat doreste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi
Friptura asortata pentru masa de Craciun

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Friptura asortata pentru masa de Craciun
Fursecuri vanilate cu portocala

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Fursecuri vanilate cu portocala
Cele mai apreciate rețete
Salata de Boeuf fara carne si castraveti
1
Aperitive cu legume

Salata de Boeuf fara carne si castraveti

Legumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....

Salata de Boeuf fara carne si castraveti
Bait pentru carne de vanat
2
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Limba de vita pane
3
Mancaruri cu carne

Limba de vita pane

Pentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...

Limba de vita pane
Parteneri
Cozonac cu nuca si migdale
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
Prajitura cu Blat de Bezea
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea