CIorba Aita

Se pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce se ia spuma de cateva ori se pune si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine imp

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 morcovii potriviti
  • 2 radacinii patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 pieptii de puii
  • 1 cutie smantana
  • 6 oua
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • verdeata
  • 3l apa

Mod de preparare

Se pune la fiert pieptul de pasare, dupa ce se ia spuma de cateva ori se pune si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine impreuna cu carnea se scoate din supa si zarzavatul care se taie sau se da pe razatoarea mare si carnea se taie fisiute.

Supa care o avem se strecura si se pune la foc cu toate ingredientele, se lasa sa fiarba putin, se potriveste de sare, vegeta dupa gust si se lasa sa dea un clocot.

Dupa ce ne-am asigurat ca este fiarta si buna de sarata se stinge aragazul.

Acum intr-un castronel se bate cele 6 oua cu 2 linguri de otet si dupa ce a respirat putin ciorba se pune ouale si mestecam.
Inainte de a servi ciorba se face usturoiul pisat bine peste care se pune smantana si se aseaza pe masa si fiecare isi va pune cat doreste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca cu smantana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de pui reteta video

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui reteta video
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura cu capsuni
1
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
2
Retete de Pasti

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao

Niciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
Lichior de cafea cu vanilie
3
Lichioruri

Lichior de cafea cu vanilie

Pentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...

Lichior de cafea cu vanilie
Pasca poloneza clasica
4
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Ciorba cu carne de porc
5
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Parteneri
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala