Ciorba a la grec cu carne de pui este delicioasa. Trebuie sa folositi pentru aceasta reteta de ciorba un tacam de pui de circa 1 kg.
Ciorba a la grec cu carne de pui este delicioasa. Trebuie sa folositi pentru aceasta reteta de ciorba un tacam de pui de circa 1 kg, dar orice alta carne poate fi folosita pentru ciorba a la grec. Se pune la fiert tacamul de pui cu o ceapa. Am crestat ceapa in patru si am pus-o la fiert cu tacamul.
Eu am folosit kukta, dar se poate la fel de bine si intr-o oala normala.
Intre timp se taie marunt ceapa si morcovul. Se caleste in ulei ceapa si morcovul si se adauga supa de pui.
Pana fierb, se ia jos carnea de pe tacam.
Se adauga carnea la supa si se mai lasa sa dea un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana.
Ciorba a la grec se inacreste cu suc de lamaie proaspat stors si se presara putina coaja de lamaie.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii