Dupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Pentru inceput, vom curata, vom spala si vom taia legumele ca pentru ciorba. Vom lua o oala de vreo 4 litri, in care vom pune 2-3 linguri de ulei si vom cali ceapa si morcovul pe care l-am dat prin razatoarea mica. Dupa 2-3 minute, adaugam si restul de legume si completam cu apa, astfel incat legumele sa fie cuprinse de ea. Lasam sa fiarba pina cind se inmoaie, cca. 20-30 minute si sa se imprieteneasca componentele. La final, adaugam si patrunjelul verde tocat, o cana de bors acru de putina, mai fierbem 5-10 minute, dupa care inchidem focul.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaTortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!
Desert tort profiterol cu ciocolata si portocaleReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii