Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.
Se curata carnea, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se schimba apa, dupa ce a dat in clocot, apoi se pune la fiert cu ceapa taiata marunt. Se curata legumele, apoi se dau pe razatoarea mare. Se adauga legumele, cand carnea a fiert pe jumatate si se lasa la fiert. Se adauga rosiile in bulion taiate marunt. Separat, se da borsul intr-un clocot, se sareaza si se adauga in oala. Se lasa sa mai dea intr-un clocot, apoi se stinge focul, se adauga patrunjelul si se lasa oala acoperita.
Borsul de vita se poate servi cu ardei iute sau smantana.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii