Se opareste ciolanul in putina apa cu sare. In oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza spalata si tocata marunt, ceapa tocata si ea maru
Se opareste ciolanul in putina apa cu sare. In oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza spalata si tocata marunt, ceapa tocata si ea marunt si cu ciolanul afumat. Ciolanul poate fi lasat intreg sau taiat in bucati mai mici. Cind sint arpoape fierte se adauga si zarzavatul de ciorba, se mai lasa max. 15 minute sa fiarba, apoi se acreste dupa gust cu bors( fiert separat in prealabil) sau zeama de varza, se sareaza si la sfirsit se pune mararul tocat marunt. Optional, se poate pune la fiert o data cu varza si ciolanul o legatura de cimbru, care se scoate din bors la sfirsit.
Se serveste cald cu ceapa rosie.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii