Un bors de sira de porc fierbinte,medicament curat pentru un guturai zdravan!
Se spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece cu o lingurita de sare.Cand da in clocot,se spumeaza bine.Se curata zarzavatul de coaja ,se spala,se taie cubulete,ceapa taiata marunt si se pun la fiert impreuna cu carnea.Se lasa sa fiarba cca 45 de minute,se adauga cartofii curatati,spalati si taiati in cubulete impreuna cu orezul.Cand cartofii incep sa se inmoaie,se adauga rosiile cubulete in bulion,borsul,se potriveste de sare si la gust cat de acru dorim si lasam inca 15 minute.Se opreste focul si se drege borsul cu oul batut si deasupra presaram verdeata tocata fin.Se serveste fierbinte!
Pofta buna!
Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorSupa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...
Supa de pui cu galustePancakes este o alternativa delicioasa la reteta clasica de clatite. Se prepara usor si poate fi servita in diverse combinatii.
Pancake Jamie OliverLaptele de pasare este un desert consacrat, galuste pufoase de albus in crema vanilata de lapte de galbenus. Este un desert...
Lapte de pasare (iese sigur)Mena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaSe amesteca toate ingredientele si se toarna in tava mare unsa cu ulei si tapetata cu faina (tava 28x40cm); se coace aprox....
Prajitura cu macSe mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.
Madlene cu suc de clementine
Comentarii